Hvad er en afhængighed?

Lad mig først beskrive hvad du kan være afhængig af. Du kan have en afhængighed af sukker. Du kan være afhængig af at ryge. Du kan være afhængig af at spille videospil. Du kan være afhængig af at være på sociale medier hele tiden. Du kan faktisk også være afhængig af følelser. Dsv. at du kan hænge fast i dramaer og konflikter, og have brug for at få dine “kicks” ud af disse diskussioner. Du kan blive afhængig af at blive anerkendt. Du kan blive afhængig af få opmærksomhed. 

Listen er lang over ting, som du kan have en afhængighed for. Hvis du gerne vil have din afhængighed elimineret så klik her: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-afhaengighed/

Hvis man skal kunne forstå hvad en afhængighed er, så bliver man nødt til at bryde afhængigheden ned til dens rødder og eksistens. Det gør man på to følgende måder.

  1. Den “akademiske” forståelse af selve afhængigheden. Dvs. den rationelle og analytiske analyse af afhængigheden. Det er de håndgribelige målbare elementer, som afhængigheden består af.
  2. Man bliver nødt til, at kunne “mærke” selve afhængigheden. Dvs. at man skal kunne føle og mærke afhængigheden på et plan, hvor ens tanker ikke er involveret.

Lad mig bryde afhængigheden ned ved hjælp af den første forklaring. Det er her videnskaben kommer til hjælp. Vi ved ved hjælp af videnskaben, at når man får en afhængighed for noget, så danner man sig et kemisk og biologisk bånd til den afhængighed. Dette sker ved, at hjernen producerer transmitterstoffer, som der bliver sendt igennem de nye neuroner, som der bliver skabt oppe i hjernen, når man skaber den her afhængighed. 

Hvis afhængigheden f.eks. har med en fødevare eller drikkevare at gøre, kan denne indeholde kemikalier, som gør en afhængig af fødevaren eller drikkevaren. Dette sker oppe i hjernen. 

Dine transmitterstoffer er bare partikler. Partikler består af atomer. Atomer består af neutroner, protoner og elektroner. Alle neutroner, protoner og elektroner består af energi, vibrationer og frekvenser.

De er allesammen energi, der vibrerer forskellige frekvenser.

Så din afhængighed er en energi, som der vibrerer en frekvens. 

Det var den videnskabelige første forklaring.

Den anden forklaring kan en person kun komme til, når personen ryger ud af “tankefasen”. Det er når man ikke længere involverer rationaliteten, sin analytiske sans og sin “tankemæssige” forståelse.

Det er her hvor, at man begynder, at kunne “mærke”, hvad en afhængighed er. En afhængighed er kun en afhængighed, når man har en trang til den. 

En trang til en afhængighed bliver dannet for første gang som en lille kugle af energi. Den næste gang man fortsætter afhængigheden, så bliver den her lille kugle af energi lidt større. Det er den her kugle af energi, som der gør en trængende. Den tredje gang man laver/gør/udøver afhængigheden, så bliver den her kugle af energi lidt større igen. Sådan her bliver det ved indtil, at man får den her kugle af energi fjernet, som er ens trang. 

Hvis man får sin kugle af energi fjernet, så vil man ikke længere føle trang til sin afhængighed. Med en undtagelse. Hvis ens afhængighed involverede ens biologi, hvilket den oftest gør – stærkere i nogle tilfælde end andre – så vil der stadigvæk være et biologisk bånd til ens afhængighed. 

Det biologiske bånd vil være tilstedeværende indtil, der bliver etableret en ny vane, som oftest er det modsatte af ens afhængighed – dog ikke i alle tilfælde.

Afhængigheden har været med til at forandre personens biologi. Derfor bliver personen nødt til, at omdanne sin “biologi” til hvad den var, før personen skabte afhængigheden. Det her kan gøres ved at etablere en ny vane, som nævnt ovenover. 

Det er langt nemmere at være vedholdende med at skabe en ny vane, hvis man ikke længere føler nogen trang til sin afhængighed. Derfor er den ideelle fremgangsmåde at fjerne sin trang først, som er den her “energi”. 

Hvis du gerne vil have din afhængighed elimineret på 1-30 dage så klik på dette link: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-afhaengighed/

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.