Hvad er en depression?

Lad mig først beskrive hvordan du kan have fået din depression. Det kunne være, at der var en kæreste, som der slog op med dig. Det kunne være, at du har været meget alene i dit liv. Det kunne være, at du har indtaget for mange kemikalier ind i din krop. Du kender dem også som E-numre/E-stoffer. Det kunne være gennem medicin eller fødevarer. Det kunne også være, at du har været igennem en hård og svær periode i dit liv. 

Listen er lang over ting, som kan have skabt din depression. Hvis du gerne vil have din depression elimineret så klik her: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-depression/

Hvis man skal kunne forstå hvad en depression er, så bliver man nødt til at bryde depressionen ned til dens rødder og eksistens. Det gør man på to følgende måder.

  1. Den “akademiske” forståelse af selve depressionen. Dvs. den rationelle og analytiske analyse af depressionen. Det er de håndgribelige målbare elementer, som depressionen består af.
  2. Man bliver nødt til, at kunne “mærke” depressionen. Dvs. at man skal kunne føle og mærke depressionen på et plan, hvor ens tanker ikke er involveret.
Lad mig bryde depressionen ned ved hjælp af den første forklaring. Det er her videnskaben kommer til hjælp. Vi ved ved hjælp af videnskaben, at dine følelser er partikler. Din depression er en følelse, som du kan have og opleve. Så i og med at din depression er en følelse, og din følelse består af partikler, så er din depression bare partikler.
 

Lad os gå dybere. Partikler består af atomer. Atomer består af neutroner, protoner og elektroner. Alle neutroner, protoner og elektroner består af energi, vibrationer og frekvenser.

De er allesammen energi, der vibrerer forskellige frekvenser.

Så din depression er en energi, som der vibrerer en frekvens. 

Det var den videnskabelige første forklaring.

Den anden forklaring kan en person kun komme til, når personen ryger ud af “tankefasen”. Det er når man ikke længere involverer rationaliteten, sin analytiske sans og sin “tankemæssige” forståelse. Det er her hvor, at man begynder, at kunne “mærke” hvad en depression er. 

Den mest hyppige årsag til en depression er, når man ikke laver det, som man kom her for at lave. Når man ikke er på sin vej, så føler man ikke lykke. Så simpelt og enkelt kan det siges. 

Man kunne pege på mange forskellige årsager til hvad ens depression kom af. Men i sidste ende falder alle disse årsager ind under ovenstående. En depression er et fravær af lykke. Dette kan være svært at forstå udelukkende med sine tanker.

Det er af denne årsag, at du har fået begge forklaringer.

Hvis du gerne vil have din depression elimineret på 1-30 dage så klik på dette link: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-depression/

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.