Hvad er frygt?

Lad mig først beskrive hvad du kan have frygt for. Du kan være bange for at fejle. Du kan være bange for at dø. Du kan være bange for dyr. Du kan være bange for at blive overfaldet. Du kan være bange for at blive afvist. Du kan være bange for, at miste en person du holder af. Du kan være bange for, at miste det du har. Du kan være bange for at være alene. Du kan være bange for at være holdt “udenfor”.

Listen er lang over ting, som du kan have frygt for og være bange for. Hvis du gerne vil have din frygt elimineret så klik her: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-frygt/

Hvis man skal kunne forstå hvad frygt er, så bliver man nødt til at bryde frygten ned til dens rødder og eksistens. Det gør man på to følgende måder.

  1. Den “akademiske” forståelse af selve frygten. Dvs. den rationelle og analytiske analyse af frygten. Det er de håndgribelige målbare elementer, som frygten består af.
  2. Man bliver nødt til, at kunne “mærke” frygten. Dvs. at man skal kunne føle og mærke frygten på et plan, hvor ens tanker ikke er involveret.
Lad mig bryde frygten ned ved hjælp af den første forklaring. Det er her videnskaben kommer til hjælp. Vi ved ved hjælp af videnskaben, at dine følelser er partikler. Din frygt er en følelse, som du kan have og opleve. Så i og med at din frygt er en følelse, og din følelse består af partikler, så er din frygt bare partikler.
 

Lad os gå dybere. Partikler består af atomer. Atomer består af neutroner, protoner og elektroner. Alle neutroner, protoner og elektroner består af energi, vibrationer og frekvenser.

De er allesammen energi, der vibrerer forskellige frekvenser.

Så din frygt er en energi, som der vibrerer en frekvens. 

Det var den videnskabelige første forklaring.

Den anden forklaring kan en person kun komme til, når personen ryger ud af “tankefasen”. Det er når man ikke længere involverer rationaliteten, sin analytiske sans og sin “tankemæssige” forståelse.

Det er her hvor, at man begynder, at kunne “mærke” hvad frygten er. Sagt på en simpel og forkortet måde, så kommer frygten, når man ikke ved, hvem man “er”. Så simpelt og enkelt kan det siges. Dette giver ikke nogen mening, når man sidder fast oppe i “hovedet”. Egoet og den lille stemme oppe i hovedet kan ikke lide dette.

Det er af denne årsag, at du har fået begge forklaringer.

Hvis du gerne vil have din frygt elimineret på 1-30 dage så klik på dette link: https://fixdinenergi.dk/vare/eliminer-din-frygt/

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.