Det er ikke fysisk behandling - men online behandling for din depression.

Videoen tager 86 sekunder:-)

Tjek oversigten herunder for at få et godt billede på hvordan vi (Fix Din Energi) adskiller os fra andre virksomheder, som sælger behandlingsydelser.

Hvordan behandler vi din depression?

Vi laver som nævnt vores depressions behandling i det online program, som du får adgang til, når du udfylder formularen til sidst.

Du får et link tilsendt på enten mail eller tlf. Dette link indeholder programmet. Det er meget simpelt.

Du starter med at lytte til vores into, som forklare dig alt, du behøver at vide om din depression. Alt det videnskabelige bag det her. Du behøves ikke at lytte til den, men det er en god ide, så du kan forstå alt andet i programmet.

Efter du har lyttet til into’en så lytter du til videoen hvor ‘Fix Din Energi teknikken’ bliver introduceret til dig. Det er den, du bruger til at behandle din depression. Instruktionerne er nemme og ligetil at forstå.

Det er hverken hypnose, massage, åndedrætsøvelser, yoga, meditation/guidet meditation, samtale snak eller andet lignende.

Udover ‘Fix Din Energi teknikken’ bruger vi et teknologisk virkemiddel til at behandle din depression. Alt dette bliver afsløret i programmet, når du køber det.

Til sidst i programmet fortæller vi dig en proces, som du kan bruge til at erstatte din vane.

Husk på at det er din vane, som har skabt din frygt. Denne vane kan du have skabt for lang tid siden med enten dine tanker eller dine handlinger/adfærd. Det er som oftest dog en kombination af begge ting.

Her ses en oversigt, som illustrerer behandlingsmetoderne og fremgangsmåden. 

 

Gælder kun de 20 første!

Udfyld nedenstående for at få gratis adgang til “eliminer din depression”. Værdi af 997kr. (Alle dine informationer holdes 100% fortrolige)

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.